#1  
Old 7th July 2009, 20:00
fred90025 fred90025 is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 14
Angry 0 fps

i dont get it! every time i broadcast it just says 0fps and 00.00 kbps. why?
Reply With Quote
  #2  
Old 7th July 2009, 20:53
fred90025 fred90025 is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 14
Default

AND a black screen. its ridiculous that i have to keep hitting my computer just for the black screen to go away! i fixed the 0 frames thing though.
Reply With Quote
  #3  
Old 7th July 2009, 21:33
fred90025 fred90025 is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 14
Default

heloooooo? anybody home?
Reply With Quote
  #4  
Old 7th July 2009, 21:44
fred90025 fred90025 is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 14
Default

hhhhhhhheeeeeeeeeeeeeeeellllllllllllllllllllllllll loooooooooooooooooo?!?!?!
Reply With Quote
  #5  
Old 7th July 2009, 22:01
Eclipse1337 Eclipse1337 is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 4
Default

Posting 4 times in a row in less than 2 hours, I think people could be asleep OR have a life.
Reply With Quote
  #6  
Old 7th July 2009, 22:38
fred90025 fred90025 is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 14
Default

um why would i be asleep at 5:38 PM?
Reply With Quote
  #7  
Old 8th July 2009, 15:03
fred90025 fred90025 is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 14
Default

i fixed it, close it somebody
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump