#1  
Old 27th January 2014, 15:29
pichouro pichouro is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2014
Posts: 1
Default can i use livestream with imac

my imac is 2.5ghz intel core i5 4gb 1333mhz ddr3 with version 10.7.5 and I wanna do broadcasting live dj set with gro pro.. i have the basic plan.

thanks
Reply With Quote
  #2  
Old 2nd February 2014, 12:58
bblinder bblinder is offline
Super Moderator
 
Join Date: May 2013
Posts: 161
Default

Hi Pichouro,

Since a GoPro utilizes an HDMI cable, you would need a capture device in order to bring the signal into your computer.

You can see a list of our recommended capture devices here: http://help.livestream.com/customer/...pture-devices-

Once you've connected the GoPro to the capture device, the capture device would then be fed into your computer (usually via Thunderbolt or USB 3.0), where Procaster or Livestream for Producers would recognize it as a video source. It's then a matter of matching the GoPro's video format/frame-rate in the software.
__________________
Brandon

Livestream Producer Support
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump