#1  
Old 22nd September 2012, 12:44
ZakRhyno ZakRhyno is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 8
Question Livestream Not Playing, Just Loading Circle

I search the forum and came across similar issue and check out all the information in the thread and found it that it was not my anti-virus software that is blocking Livestream.

http://www.livestream.com/forum/show...hlight=Playing

I have clear my cache.
I have test my network more then it allow for network:
Ping: 36ms, Download: 19.48Mbps, Upload: 20.14Mbps
I have the most up to date version of Flash.
The issues happens in ALL browsers, Firefox, Chrome, IE, Safari, Opera
It applies to ALL Livestream channels.
I don't have AdBlock
I run Windows 7 64-Bit
It did work fine a week or so ago.
No new software install.

This is what happens, Viewing someone's stream, all it does is show a loading circle and refreshes the image every 30 seconds or so, if I'm lucky, there is no audio.

Last edited by ZakRhyno; 22nd September 2012 at 17:21.
Reply With Quote
  #2  
Old 23rd September 2012, 15:06
ZakRhyno ZakRhyno is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 8
Default

I open a ticket to see if the Livestream support can help. But still waiting to hear back from others if this is a problem to.
Reply With Quote
  #3  
Old 24th September 2012, 20:17
ZakRhyno ZakRhyno is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 8
Default

So far this what I got.

Currently there are no issues on the Livestream side that would be causing the
issue you are experiencing. In the past user's reporting a similar issues at
least temporarily fixed by disabling a process running called
Visicom_antiphishing.exe. I would recommend checking in task manager if this or
any other unrecognized processes are running that may be at fault and fully
remove any virus or malware.

Didn't have this in my listing and uninstall anti-virus. Still problem. Wrote back waiting on more information.
Reply With Quote
  #4  
Old 24th September 2012, 20:19
ZakRhyno ZakRhyno is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 8
Default

Quote:
Originally Posted by ernielive View Post
Have you confirmed whether this issue occurs with other browsers? Also, do you know what bit rate your friend is streaming at, and whether it is higher than your available download bandwidth? You can check the latter by running a speed test to NYC at newyork.speedtest.net.
Could use some help as well Ernielive.

http://www.livestream.com/forum/showthread.php?t=9972

Same problem just more in depth as well.
Reply With Quote
  #5  
Old 24th September 2012, 20:25
ernielive's Avatar
ernielive ernielive is offline
Livestream Producer Support
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 1,489
Default

Have there been any changes on your network that could cause any issues? A new firewall or anything similar? Additionally, are your speed test results taken to a server in New York, NY? Please make sure they are, as this is the most reliable way to check your speed to our servers.
__________________
Ernie
Livestream Support
Reply With Quote
  #6  
Old 24th September 2012, 20:29
ZakRhyno ZakRhyno is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 8
Default

Quote:
Originally Posted by ernielive View Post
Have there been any changes on your network that could cause any issues? A new firewall or anything similar? Additionally, are your speed test results taken to a server in New York, NY? Please make sure they are, as this is the most reliable way to check your speed to our servers.

No issue at all, direct connect and speed test all in great levels.

Support Ticket ID #75758 for reference.
Reply With Quote
  #7  
Old 25th September 2012, 12:06
benhomer benhomer is offline
Administrator
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 570
Default

It sounds like there is something blocking you from being able to load the content. Usually the reason for this is there is something blocking some player component which is why Ad-Block plus will cause an issue.

If you have that disabled and have verified that you don't have any other security settings or network configuration settings that could be blocking you from playing video what would probably be required to get to the root of the issue is to schedule a time to remote into your machine to directly see what is happening. If you would like to do this let us know a convenient time in your existing support case and we can schedule a time to do this.

-Ben
Livestream Support
Reply With Quote
  #8  
Old 25th September 2012, 21:29
ZakRhyno ZakRhyno is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 8
Default

Alright, I put that in my note. I don't have any ad blocker tho.
Reply With Quote
  #9  
Old 26th September 2012, 22:30
bailunrui bailunrui is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2012
Posts: 8
Default

I'm having the same issue. I'm using Firefox 15.0.1 on a Ubuntu machine. This problem started September 25th in the evening (EST). Turning off my ad blocker does not change the issue. There is also nothing wrong with my internet connection:

Reply With Quote
  #10  
Old 26th September 2012, 22:36
ZakRhyno ZakRhyno is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 8
Default

Quote:
Originally Posted by bailunrui View Post
I'm having the same issue. I'm using Firefox 15.0.1 on a Ubuntu machine. This problem started September 25th in the evening (EST). Turning off my ad blocker does not change the issue. There is also nothing wrong with my internet connection:

Still waiting to see what they say. Still nothing yet.
Reply With Quote
Reply

Tags
not playing

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump