#1  
Old 4th September 2008, 22:58
ladystardust ladystardust is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 1
Default Question about captions

Hi all. I'm just starting with mogulus and find it awesomely easy to use, but I have a problem with titles and captions on lower third of the screen. I've written two different captions (in the overlay tab), and while I can switch between them on the fly, I wonder if it's possible to make them change automatically while in autopilot, so that the right caption is in place even when I'm not at the keyboard. For example: if my storyboard has 2 clips, each with a different caption, is there a way to make the proper one start at the right moment?
I tried to record the clip while changing the captions manually but it didn't work. Thanks a lot for any suggestion and thank you for this wonderful piece of software.
Reply With Quote
  #2  
Old 5th September 2008, 15:18
Don_PbLive Don_PbLive is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 18
Default

With the way Mogulus currently works, there's no way to do this. You would have to add it to the actual video.
Reply With Quote
  #3  
Old 6th September 2008, 03:25
davidaron davidaron is offline
Livestream Community Help
 
Join Date: Aug 2008
Location: New York, NY
Posts: 585
Send a message via Skype™ to davidaron
Lightbulb

Quote:
Originally Posted by ladystardust View Post
Hi all. I'm just starting with mogulus and find it awesomely easy to use, but I have a problem with titles and captions on lower third of the screen. I've written two different captions (in the overlay tab), and while I can switch between them on the fly, I wonder if it's possible to make them change automatically while in autopilot, so that the right caption is in place even when I'm not at the keyboard. For example: if my storyboard has 2 clips, each with a different caption, is there a way to make the proper one start at the right moment?
I tried to record the clip while changing the captions manually but it didn't work. Thanks a lot for any suggestion and thank you for this wonderful piece of software.
DonPB is correct.

Most decent video editing software will allow you to edit captions into the current clip(s) you have, given you either have them on your computer, or have downloaded them from the storyboard in the studio. You must then edit and then re-upload to Mogulus.
Reply With Quote
  #4  
Old 6th September 2008, 16:54
Ridder7 Ridder7 is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 21
Default

Will it be possible in mogulus pro?
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump