#1  
Old 14th August 2013, 23:21
facu_millo facu_millo is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2013
Posts: 1
Arrow Problems with webcam and Twitcam

ENGLISH:

Hi there. I have a big problem here. I installed my webcam (that works properly on my notebook) in this computer with his driver. Webcam works okay with Amcap or WebCamToy but when I enter in a site as Twitcam and I start broadcasting, my webcam lingers two seconds and then it get worse (there are colors, one second) until it stops working. If I have Twitcam opened, Amcap neither works properly, but when I close it, then Amcap begins to work again. What's going on?
Thank u so much and excuse my bad english

ESPAÑOL:

Hola a todos!
Cómo va?
Resulta que instalé una webcam en la PC y anduvo bien hasta que traté de hacer un twitcam o lo mismo con justintv. Como que dura dos segundos y luego empieza a tirar colores y después se traba y no vuelve más. Eso ni bien se abre la cam en esas dos páginas (seguro en páginas similares pasa lo mismo). Lo raro es que si abro el "Amcap" que sería la aplicación del driver, anda todo bien. Probé desinstalando e instalando el driver, reiniciando, todo. Cuando deja de funcionar, me sale el ruidito de cuando una entrada externa se desconecta, pero si actualizo la web la cámara está funcionando, aunque se traba luego de dos segundos nuevamente.
¿Qué podrá ser?
Muchas gracias!

EDIT: Descubro que eso de que se traba pasa también con el "Amcap" ahora. La cámara me anda perfectamente en la notebook.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump