#1  
Old 3rd September 2008, 00:44
roblesvic roblesvic is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 3
Exclamation Mogulus drops FME broadcast.

I have had a problem when broadcasting with FME and I don't know if it's just me, or if this is happening to others... and if it is... is there a fix? My problem is that the FME broadcast drops, and the camera disappears from the CAMERAS tab in mogulus studio... however, when I look at the FME, it is still connected and broadcasting... so somehow, mogulus drops the broadcast, but the FME appears to still be connected to the server... any idea? help? suggestion? switch to justin.tv? or ustream.tv?... anything?
Reply With Quote
  #2  
Old 28th September 2008, 23:23
ragi ragi is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 1
Default

Quote:
Originally Posted by roblesvic View Post
I have had a problem when broadcasting with FME and I don't know if it's just me, or if this is happening to others... and if it is... is there a fix? My problem is that the FME broadcast drops, and the camera disappears from the CAMERAS tab in mogulus studio... however, when I look at the FME, it is still connected and broadcasting... so somehow, mogulus drops the broadcast, but the FME appears to still be connected to the server... any idea? help? suggestion? switch to justin.tv? or ustream.tv?... anything?
Same happened to me. Any solutions?
Reply With Quote
  #3  
Old 29th September 2008, 11:34
ESP1000 ESP1000 is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 23
Default FME Drop

Same issue here with FME over the weekend tried to broadcast a hockey game had major issues
Reply With Quote
  #4  
Old 29th September 2008, 11:54
benhomer benhomer is offline
Administrator
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 570
Default

Were you using a wireless connection? If the connection is interrupted this could happen - what bitrate were you streaming at and what was the upstream bandwidth available when you were encoding?

-Ben
Mogulus Support
__________________
Ben Homer
Reply With Quote
  #5  
Old 30th September 2008, 12:25
ESP1000 ESP1000 is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 23
Default Fme

No was not wireless 7mgs down and 1mg up broadcasting med @300
Reply With Quote
  #6  
Old 30th September 2008, 12:37
benhomer benhomer is offline
Administrator
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 570
Default

Have you had the same issue at any other point? It may have been related to an issue we had this weekend, can you tell me the day and approximate time this occurred?

-Ben
Mogulus Support
Reply With Quote
  #7  
Old 1st October 2008, 17:28
ESP1000 ESP1000 is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 23
Default FME Drops

Saturday Sept 27th 6:30 pm CST
Reply With Quote
  #8  
Old 6th November 2008, 16:24
pilotcar pilotcar is offline
Member
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 51
Default

This just happened to me today...

I was on a mobile connection and it just dropped the feed from Mogulus altogether.

It also appears that I have lost all audio from my recordings today...

There was sound on first playback and now nothing.

Mal
pilotcar.tv
Reply With Quote
  #9  
Old 20th November 2008, 22:58
gaggeldub gaggeldub is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 9
Exclamation same problem

Hi there,
we had the same problem on the 10. November 08
using FME 2.5 low bandwith ~230 kbps with FME AutoAdjust=on and yes.... wireless (EDGE mobile with 237 kbps up/down) - FME told us: "streaming to primary server and saving to file" - but stream stoped on Homepage...

When we send mobile with this low bandwith, we have no look on the streamed material, because we need the whole bandwith for sending..... so fixing this problem would give us the feedback in this case, that we have to restart FME

thanx to the great work of the mogulus-team!

greetings from Wendland
Eckart
__________________
-------------------------------------
gaggeldubTV dub loop live experience
http://www.mogulus.com/gaggeldub
Reply With Quote
Reply

Tags
broadcast, encoder, flash, fme, media

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump