#1  
Old 18th June 2013, 15:52
ravon53 ravon53 is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2013
Posts: 1
Default Clear Stick atlas connection issue

Trying to connect the Broadcaster unit to Livestream using Clear Stick Atlas 4g.
Clear Stick works with computer to browse internet, checked for updates on Clear website, shows up to date. reset to factory defaults. Has 4 of 5 bars.

Broadcaster connects to Livestream by Wi-Fi OK, paired device OK, streamed video to Livestream from camera connect by HDMI over Wi-Fi OK.
This is the second Broadcaster with same issue so it's something other than the box.

I reset the box just to try it, no change

When device starts up is says preparing network hardware, preparing usb hardware then shows, 'Please connect me to the internet'

When I select 3g/4g it says 'Attached 3g/4g device detected, connecting...'
Then 'Contacting Livestream.com, Please wait ....'
Then 'Failed to connect 3g/4g device'
Then retries

Any ideas? A setting or something needed to be configured?

I have not replaced the Clear Stick yet because it works fine with computers, tested on a Mac and PC, connects to internet just fine on both.

Thanks for any help.
Ray
Reply With Quote
Reply

Tags
3g/4g, broadcaster, clear stick atlas, connection failed

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump