#1  
Old 1st September 2008, 15:06
ibcsuper ibcsuper is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 2
Question Adding RSS feeds to ticker

According to the studio you can add RSS feeds to the ticker, yet whenever I try to add a feed in the way it says, the RSS feed never works properly when viewed through the studio preview screen. How do I get this facility to work?
Reply With Quote
  #2  
Old 2nd September 2008, 02:41
davidaron davidaron is offline
Livestream Community Help
 
Join Date: Aug 2008
Location: New York, NY
Posts: 585
Send a message via Skype™ to davidaron
Default

ibcsuper,

It is often touch and go with this function, in my experience. Please post the RSS syntax you are using so we can look at it. RSS feeds seem to work sometimes, then not. Tip: Always put the syntax in a new line in the ticker, without any other text around it.
Reply With Quote
  #3  
Old 2nd September 2008, 17:17
ibcsuper ibcsuper is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 2
Default

David,

Thanks for the tip. That was the problem. I hadn't separated the syntax from other promotional text. Thank you.
Reply With Quote
  #4  
Old 3rd September 2008, 03:18
davidaron davidaron is offline
Livestream Community Help
 
Join Date: Aug 2008
Location: New York, NY
Posts: 585
Send a message via Skype™ to davidaron
Thumbs up

Great =|;-)
Glad I was able to help.
Reply With Quote
  #5  
Old 29th October 2008, 08:52
Jaggy2409 Jaggy2409 is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2008
Location: East of England (UK)
Posts: 18
Send a message via MSN to Jaggy2409
Question rss url

I am having trouble with the rss code. What exactly should the link be, is it the url because just that doesn't work, I tried surrounding it with [[rss .rss]] etc but thats not right, I have also made sure its on new lines. I didn't want the CNN link I wanted a BBC one or Sky or something like that.
Reply With Quote
  #6  
Old 3rd August 2011, 04:17
oikotimesTV oikotimesTV is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 1
Default Rss problem

Guys RSS is not working at all for me
I am trying to add this
feed://www.oikotimes.com/eurovision/category/news/oikotimes/feed/
and never works
help please
Reply With Quote
  #7  
Old 4th August 2011, 12:41
jasonlive's Avatar
jasonlive jasonlive is offline
Livestream
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 1,395
Default

Quote:
Originally Posted by oikotimesTV View Post
Guys RSS is not working at all for me
I am trying to add this
feed://www.oikotimes.com/eurovision/category/news/oikotimes/feed/
and never works
help please
Please ensure that you have the correct link. Check out this page for reference:
http://www.livestream.com/userguide/...s#Add_a_Ticker

Best,
Jason
Reply With Quote
  #8  
Old 9th August 2011, 06:09
thatna thatna is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 4
Default Rss

use How do I use rss channel what works?
Reply With Quote
  #9  
Old 9th August 2011, 12:40
jasonlive's Avatar
jasonlive jasonlive is offline
Livestream
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 1,395
Default

Quote:
Originally Posted by thatna View Post
use How do I use rss channel what works?
thatna,

I've moved your post to a thread that speaks to this issue. You can find additional information from the link in my post above yours.

Best,
Jason
Reply With Quote
  #10  
Old 9th August 2011, 20:17
mandy101 mandy101 is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2011
Posts: 1
Default rss feeds

i have a wordpress feed http://mandy101pro.wordpress.com/feed
nothing happens when i put this in the ticker. what am i doing wrong
Reply With Quote
Reply

Tags
rss, rss feeds, ticker

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump