#1  
Old 16th December 2012, 08:48
natespidgewood natespidgewood is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2012
Posts: 1
Default Blank recordings

I need your help. I just did my first two big streams and I've checked the library a few times. At first, I thought my recordings are completely gone and I was waiting for them to get published. But then suddenly, I discovered they were placed in the video-on-demand library and the autopilot when I started using Livestream Studio; unfortunately, they're BLANK. They just have zero minutes and I can't be able to play them. Can someone please figure this problem out?
Attached Images
File Type: png blank recordings.png (53.5 KB, 9 views)

Last edited by natespidgewood; 16th December 2012 at 08:50.
Reply With Quote
  #2  
Old 17th December 2012, 17:10
ernielive's Avatar
ernielive ernielive is offline
Livestream Producer Support
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 1,489
Default

Empty storyboards occur when broadcasts are not properly recorded to our servers. Most times this is due to insufficient bandwidth. Please be sure you are broadcasting at a quality setting that is at least 500kbps below your average upload bandwidth to New York NY, which you can check at newyork.speedtest.net.
__________________
Ernie
Livestream Support
Reply With Quote
Reply

Tags
blank, procaster, recording, streaming, studio

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump