#1  
Old 27th March 2011, 19:31
amcpreto amcpreto is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 8
Question Authenticating problem

Hello,
I am facing a problem when I click on Broadcast Now or Webcaster. The dark display opens and the message Authenticating,please wait appears and nothing happens. My video does not appear and I cannot broadcast live.
Can some one help me with that?
Thanks a lot,'
Augusto
Reply With Quote
  #2  
Old 28th March 2011, 14:54
mbaron's Avatar
mbaron mbaron is offline
Livestream Producer Support
 
Join Date: Dec 2010
Location: New York, NY
Posts: 1,726
Default

amcpreto,

Could you please share a screen shot of this issue with us.

Thanks,
Matt
Livestream Producer Support
Reply With Quote
  #3  
Old 29th March 2011, 14:18
coamomall coamomall is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 5
Default

Im getting the same message
Reply With Quote
  #4  
Old 29th March 2011, 15:32
mbaron's Avatar
mbaron mbaron is offline
Livestream Producer Support
 
Join Date: Dec 2010
Location: New York, NY
Posts: 1,726
Default

I have not been able to replicate this issue, could one of your post a screen shot.

Thanks,
Matt
Reply With Quote
  #5  
Old 5th April 2011, 14:51
amcpreto amcpreto is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 8
Default

Here is my computer screen:

http://3.bp.blogspot.com/-bxxGQeeVuE...treamError.jpg

It heapens when I use my desktop computer which has a Windows XP as O.S. If I plug my laptop in the same internet cable, in a few seconds the Authentication is done and the screen changes for "Welcome Augusto Cavalcanti. Please wait while we connect to the webcaster" and then the broadcast and settings screens show up.

I have no idea if it is some problem with my windows configuration, firewalls, or something else.

Need a help to make it work.
Thanks,

Augusto
Reply With Quote
  #6  
Old 5th April 2011, 15:02
mbaron's Avatar
mbaron mbaron is offline
Livestream Producer Support
 
Join Date: Dec 2010
Location: New York, NY
Posts: 1,726
Default

Could you please try clearing your Flash cookies, this can be done as follows:

-right click within your player window and click settings
-move the local storage setting to 0
-close, then re-open
-right click, move the storage to 100kb, save, then refresh the page.

Matt
Livestream Producer Support
Reply With Quote
  #7  
Old 6th April 2011, 20:57
amcpreto amcpreto is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 8
Default

Tried to do that in many different ways, has not work.
The camera works in other applications as msn. The problem is during authentication. even using Procaster I have the same problem. I have already tried to install Flash Player many times and no success. I think is something related with flash, but can not figure out where it is.
Reply With Quote
  #8  
Old 7th April 2011, 14:40
mbaron's Avatar
mbaron mbaron is offline
Livestream Producer Support
 
Join Date: Dec 2010
Location: New York, NY
Posts: 1,726
Default

Is this specific to one particular browser? I see in your screen shot you're currently using FF. If possible please try launching Webcaster in another browser. If you're unable to get Webcaster working in anther browser I'd suggest opening a support ticket here:

https://secure.livestream.com/myacco...ter/openticket

In the ticket please include a link to this thread.
Reply With Quote
  #9  
Old 12th December 2012, 20:55
snmbc snmbc is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 1
Default I am also having issues with this.

I'm having the same issues as listed above. If anyone could provide me with a solution I would be most thankful...

Thanks again.
Reply With Quote
  #10  
Old 17th December 2012, 16:55
ernielive's Avatar
ernielive ernielive is offline
Livestream Producer Support
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 1,489
Default

snmbc,

Have you tried the solution mentioned above by Matt? The quickest fix may be using Procaster instead of Webcaster. Feel free to open a support ticket for more advanced troubleshooting if you continue to experience the issue.
__________________
Ernie
Livestream Support
Reply With Quote
Reply

Tags
authentication problem

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump