#1  
Old 21st November 2012, 02:35
Tomothecanadiancomrade Tomothecanadiancomrade is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 1
Unhappy sound not working

I need some help. I downloaded the newest version of procaster as of nov.21, 2012, and went to stream my desktop. however, every 10 minutes or so, the sound just stopped working and at one point, the stream cut off altogether(though the procaster settings said it was streaming at perfect quality, and it was receiving audio just fine)

if it helps any, I'm running dual monitors(though streaming off either monitor had the same issue), and the sound was out of my speakers.
Reply With Quote
  #2  
Old 27th November 2012, 12:59
ernielive's Avatar
ernielive ernielive is offline
Livestream Producer Support
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 1,489
Default

Please provide the following details so we can get a better ida of where this issue may be originating from:

CPU, RAM
Operating System
Any Hardware (Camera, capture card, etc) and how it's connected
Procaster version number (open preferences, click "i" in top right-hand corner)
Procaster Quality Setting
Results of a speed test run to New York, NY at www.newyork.speedtest.net
__________________
Ernie
Livestream Support
Reply With Quote
Reply

Tags
audio cuts off random, bug, help with a bug, procaster, troubleshooting

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump