#1  
Old 24th November 2012, 21:22
tea_cakes tea_cakes is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2012
Posts: 1
Question Video missing from library and latest videos

I've found that a video I recorded for about 2 hours and 30 mins hasn't appeared on my channel, despite the livestream having worked (I had flicked to the webpage a few times during the stream) and the video appearing in the Livestream studio. I am currently using the beta version of Procaster for Mac Mountain Lion ver 10.8 but so far it has been working really well so I'm not sure what went wrong this time. I have downloaded the video from the studio and everything has recorded, so it really is bizarre that it is not appearing on my channel. Any suggestions on what went wrong or what I could do?
Reply With Quote
  #2  
Old 27th November 2012, 12:16
ernielive's Avatar
ernielive ernielive is offline
Livestream Producer Support
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 1,489
Default

If you're encoding with Procaster, clips will not appear in the VOD section of your channel unless the 'On-demand' option is enabled from the 'Livestream' section of Procaster's settings.

To move clips to On-demand after your broadcast, enter your Studio and drag the storyboard from the left column to the right column in the 'Video On-demand' tab.
__________________
Ernie
Livestream Support
Reply With Quote
Reply

Tags
desktop stream, recording live, video is in studio though, video not on channel

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump