#1  
Old 31st October 2012, 10:21
telegramcom telegramcom is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2012
Posts: 6
Default Can't upload videos

I'm trying to upload H.264 with AAC audio into a storyboard. Have tried sizes 1280x720, 720x405 and 480x270. When I get to browse and then select the clip, nothing happens. The clip is 1 mb!

Any ideas? Are there any storm related issues (I was getting errors when attempting to login earlier)?
Reply With Quote
  #2  
Old 31st October 2012, 16:34
pavl6 pavl6 is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 1
Default Can't upload videos

I have the same . I can't upload any video today...
Reply With Quote
  #3  
Old 31st October 2012, 17:19
evilperson20 evilperson20 is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 1
Default Livestream Studio doesn't load

I've been trying to load the Livestream Studio several times now and it wont get passed "Authenticating, please wait."

Are there server problems preventing the connection from going through?
Reply With Quote
  #4  
Old 1st November 2012, 18:49
ernielive's Avatar
ernielive ernielive is offline
Livestream Producer Support
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 1,489
Default

Hi,

This issue was due to an outage we experienced. Uploading should now be functioning properly, if you continue to experience issues please open a support ticket.
__________________
Ernie
Livestream Support
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump