#1  
Old 14th February 2010, 20:28
PinkyThePig PinkyThePig is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 1
Default For those with an echo / feedback problem

I found that if you have studio open and are on a different tab the other tabs are still active and there is one that shows your live stream. When I muted it my echo went away. This is with using Procaster.
Reply With Quote
  #2  
Old 24th February 2010, 22:02
VeNoM5TMA VeNoM5TMA is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 2
Default Big thx!

Man I can't even tell you how thankful I am for your hint - was looking for that issue like 2 days and had no cue. Thx!
Reply With Quote
Reply

Tags
echo, feedback, procaster, studio

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump