Go Back   Livestream Forum > Support > Technical Questions & Bugs

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 16th October 2008, 11:03
Trouffman Trouffman is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 10
Default Little bug : Title Bar(overlay) don't change when FME resume after the autopilot

Hey,

Can't find a better thread's title, sorry for that !

First of all you guy from Mogulus made an awesome work on this system ! thanks !

I'm here today due to a little bug about Title bar (Overlay) of the clips played in the autopilot that still on the player when you resume a live broadcast from FME with autolive settings.

Here are complementaries infos :

The autopilot is ON and running. The recorded clip broadcasted by autopilot had an overlay (ie. : saying "Overlay autopilot").

I want to broadcast live from FME, and I add the "autolive=true" setting in the URL.

When I connect and broadcast it's ok it works fine !

But the overlay from the recorded clip that was displaying during autopilot still on the player...

So now i've my "live" broadcast but with the overlays from my recorded clip .

I need to log into the studio to show a new overlay...


That was yesterday so it should be on Studio beta 3.0.1 and actual player version.

I hop I've gave you all the needed informations.

Best regards
Reply With Quote
  #2  
Old 16th October 2008, 20:11
benhomer benhomer is offline
Administrator
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 570
Default

Thank you for reporting this, I have escalated it to our team and we should have it fixed soon.

-Ben
Mogulus Support
Reply With Quote
  #3  
Old 17th October 2008, 08:34
Trouffman Trouffman is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 10
Default

Thanks for the quick answer

bye !
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump