#1  
Old 10th October 2009, 11:50
tracey tracey is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2009
Location: Ringwood, NJ
Posts: 8
Default Feed drops off

Is it just my channel, or is there a problem maintaining the stream from the server? Since yesterday, I've been having big problems. When I connect to my channel (ringwoodtv), it shows up, but the feed in the viewer is frequently lost, and I get the dreaded "Could Not Find Frequency Please Try Again" black screen message. In the beta, it comes up and then fades to black, sometimes coming back, more often not showing at all. I'm viewing in Firefox 3.5.3 for Mac in OS 10.6.1 with a strong, fast broadband connection. My studio's camera is connected and working. I can view it, cue it and control it.

Thanks for any help you can offer.
Reply With Quote
  #2  
Old 13th October 2009, 13:20
jesseblockton jesseblockton is offline
Administrator
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 46
Default feed

There are too many factors at play to really diagnose the problem. The new player is much lighter which is a very good start. We're constantly working to optimize speed and connectivity.
Reply With Quote
  #3  
Old 16th December 2009, 13:37
spssailors spssailors is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 3
Default Frustrated

I've been having this issue as well. I have had 2 out of the last 6 broadcasts work without problems over the last three weeks. The other 4 have dropped off for some unknown reason. We are hard wired into our broadband internet connection the camera and audio connections are fine but for some reason we will loose the camera and have to logout and go back into the studio to get it back. We don't have any other camera connected and have tried different cables and we can't figure out what the problem is. We are running the web app on Mac OS X 10.5.7.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump