#1  
Old 3rd December 2009, 12:42
Mac13 Mac13 is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 21
Default A new studio ?

Hello,

I note that the current studio is becoming a bit outdated and that it dates from the time of Mogulus and he has still not changed! And there are many conflicts and we can not export the new player .

In short, the Studio must be fully reviewed, from A to Z. is planned for the development new Livestream?
Reply With Quote
  #2  
Old 3rd December 2009, 12:54
Crocosansk Crocosansk is offline
Member
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 58
Question

Yes, a new studio would be a very good idea because the studio now is really outdated. It is also the colors of old Mogulus, it is also very heavy, very pompous and very ... ugly!

Moreover, it is impossible to export the new player.

Are you planning a new studio?
__________________
For pity's sake, CHANGE THE STUDIO!
Reply With Quote
  #3  
Old 3rd December 2009, 13:48
cristiantm cristiantm is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2009
Location: Florianópolis, SC, Brasil
Posts: 20
Send a message via Skype™ to cristiantm
Default

What you mean by being able to expor the new player? The one that is exported on studio is not the newest one?
Reply With Quote
  #4  
Old 3rd December 2009, 14:37
Mac13 Mac13 is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 21
Default

No, in the studio, when you click on "Get Player" we see the old player, not the new.
Reply With Quote
  #5  
Old 3rd December 2009, 15:17
cristiantm cristiantm is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2009
Location: Florianópolis, SC, Brasil
Posts: 20
Send a message via Skype™ to cristiantm
Default

Oh, ok... I'm new on Livestream

The new one is the one we get when we get the embeded of the livestream channel page? Or what?

Lol, I tought the one from studio was never, since it seems to have more resources.

Wich one is better? Specially on performance, if there is any difference?
Reply With Quote
  #6  
Old 3rd December 2009, 16:05
Mac13 Mac13 is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 21
Default

Since you're new to explain a little Livestream returned gradually in a period of "transition" that is a new version of Livestream is being prepared and it is not very practical for new!
The best is to take one of the player and not that of the studio
Reply With Quote
  #7  
Old 3rd December 2009, 17:12
cristiantm cristiantm is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2009
Location: Florianópolis, SC, Brasil
Posts: 20
Send a message via Skype™ to cristiantm
Default

hmmm ok!

SO, what options I have?

The one that i get on the "embed" on my channel page
The one on Procaster and Studio (look the same for me) - Should not use this
Any other?
Reply With Quote
  #8  
Old 4th December 2009, 10:14
Crocosansk Crocosansk is offline
Member
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 58
Default

Quote:
Originally Posted by cristiantm View Post
hmmm ok!

SO, what options I have?

The one that i get on the "embed" on my channel page
The one on Procaster and Studio (look the same for me) - Should not use this
Any other?
I have the impression that you do not understand the interest in demand for Mac13...
__________________
For pity's sake, CHANGE THE STUDIO!
Reply With Quote
  #9  
Old 8th December 2009, 03:04
_MAG_ _MAG_ is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 1
Default

i hope the new studio have a new auto-pilot system what can have random list, now i make a exclusive auopilot storyboard with randoms videos and that is annoying
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump