#11  
Old 22nd September 2009, 09:25
RickStern RickStern is offline
Livestream Project Manager
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 407
Default

Hello,

Thank you for your comments. The option to disable Auto-Record has been added to the latest beta release of Procaster, however, a server-side rollout needs to be done in order for this feature to function. We currently have this rollout planned for later this week, at which point, the feature should be operational.

If you have any questions, feel free to email us at info@livestream.com

Best,

Rick Stern
Producer Support
Reply With Quote
  #12  
Old 22nd September 2009, 09:43
SakuyaFM SakuyaFM is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 20
Default

Quote:
Originally Posted by kriscrash View Post
Maybe in Procaster have 2 buttons; one that says "Stream!" and one that says Record (to library) which becomes available while streaming, maybe with a pause button rather than only a full stop - meaning if you have slow starts or pauses in the stream you can roughly edit that out
I agree! Having a Broadcast hotkey and a Record hotkey would be awesome.
__________________
Sakuya's Otaku Shack - http://www.livestream.com/sakuyasotakushack
Reply With Quote
  #13  
Old 11th October 2009, 03:28
Teeto_Kaziim Teeto_Kaziim is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 5
Default

Thanks so much. This really is a revolutionary service you guys are providing, truthfully, and seeing the fact that you guys want to continually improve it only bodes well for us all.

I wish you all luck, and peace.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump