#1  
Old 2nd July 2009, 10:58
KCMike KCMike is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 1
Default Failed to encode video

I recently uploaded a video of mine, and it failed to encode, so I checked the FAQ and it said to use the re-import link, but it doesn't show that, or download for more than a second

Do I have to reupload the video? or will it just happen again
Reply With Quote
  #2  
Old 2nd July 2009, 11:36
benhomer benhomer is offline
Administrator
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 570
Default

If it failed there would be a retry button which would attempt to re-import. It's possible it failed because there was some issue with the file you tried to import however in which case the only option would be to re-encode the source file or transcode to another format prior to uploading.

For best results we recommend transcoding files to VP6 at Livestream specs (400Kbps for video and 64Kbps for audio and the resolution should be no higher than 480x360) for a standard channel as described in the userguide link below:
http://www.livestream.com/userguide/...Video_Settings
Reply With Quote
  #3  
Old 25th August 2009, 11:11
icecobat icecobat is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 1
Default hello

why does livestream fail to encode even though I uploaded from my local disk?
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump