#1  
Old 23rd August 2009, 17:32
DeuceMRP DeuceMRP is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 3
Exclamation Procaster- "Speakers' Audio'

Last night was my first night using Livestream, and I got procaster right away. Was broadcasting my desktop to a friend and was playing music. He was able to hear the music, I was able to hear the music from my stream when I checked it on another computer.

Today, when doing the same methods, the sound for some reason just will-not go through like it did last night. I'm doing the same thing, I have Speakers audio checked on Procaster preferences, it's set on normal quality and when I go live all that shows up is my desktop and what i'm doing on the deskop. There's no sound at all, I had my friend come in and see if he could hear the music I was playing on my desktop through winamp and he said no. He couldn't hear any sound...

is there any help I can get to get this working again? My sound card is one that doesn't have stereo out mix or 'what u hear', both options I lost a few computer upgrades ago. Why am I having issues playing any sound all of a sudden through my stream?
Reply With Quote
  #2  
Old 23rd August 2009, 21:33
DeuceMRP DeuceMRP is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 3
Default

Now it's randomly working, a bug may be the culprit to my problems.
Reply With Quote
Reply

Tags
speakers audio procaster

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump