#1  
Old 19th August 2008, 11:10
sciencecityyork sciencecityyork is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 1
Unhappy Renaming a channel

Hi,
I've sent a couple of emails about this but thought I'd try the forum too.

I'd like to rename a channel I set up. Can I do this or is this something you guys could fix for me. It's a simple change, I have two channels called 'digitalyorkshire' (with videos etc) and 'itanddigitalyork' (blank, no videos)
I'd like to change digitalyorkshire to itanddigitalyork please.

Please can you help me?
Reply With Quote
  #2  
Old 19th August 2008, 12:05
mogulus mogulus is offline
Administrator
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 46
Default

At this time there is no way to change a channel name. You are welcome to create a new channel with the name of your choice.

-Ben
Mogulus Support

Quote:
Originally Posted by sciencecityyork View Post
Hi,
I've sent a couple of emails about this but thought I'd try the forum too.

I'd like to rename a channel I set up. Can I do this or is this something you guys could fix for me. It's a simple change, I have two channels called 'digitalyorkshire' (with videos etc) and 'itanddigitalyork' (blank, no videos)
I'd like to change digitalyorkshire to itanddigitalyork please.

Please can you help me?
Reply With Quote
  #3  
Old 5th September 2008, 14:20
Don_PbLive Don_PbLive is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 18
Default

Is it possible, on the server side, to populate a new channel with the old channel's content? I am now forced to change the branding on my channel, and while a name change would be the easiest, I hope I don't have to manually re-add all of the content I've spent months working on.
Reply With Quote
  #4  
Old 10th September 2008, 13:34
Don_PbLive Don_PbLive is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 18
Default

Quick bump to see if there is an answer to my last question...
Reply With Quote
  #5  
Old 10th September 2008, 13:40
benhomer benhomer is offline
Administrator
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 570
Default

The ability to move storyboards across channels is on the roadmap but not something that is possible at the moment.

-Ben
Mogulus Support
Reply With Quote
  #6  
Old 10th September 2008, 14:07
Don_PbLive Don_PbLive is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 18
Default

well, poo!

Ok, I will begin the task of stocking the new channel manually. Thanks for the help!

Don
Reply With Quote
  #7  
Old 21st September 2008, 10:37
Lurknjerk Lurknjerk is offline
Member
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 50
Default Changing the name of a channel

Is it at all possible to change the name of a channel
I made my channel at the beginning of summer with some "technical" profanity in the name. I made the name on a whim and didn't think i would ever do anything with it, but i did and it grew fast.
I would like to change the name so that i can even say the channel name without it being censored haha.
www.mogulus.com/poop****
I'd honestly like to have it changed to
www.mogulus.com/Ilovethe90s

The channel has prospered and the amount of content on it cannot be replaced easily without months of work. Is there any future talk of this being added?
Reply With Quote
Reply

Tags
channel, rename

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump