#1  
Old 4th June 2009, 19:38
araim83 araim83 is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2009
Posts: 12
Default Wirecast 3.5.2 & "Mogulus"

Hi everybody, sorry for my English...

I have a problem... Wirecast have the old name MOGULUS, but the web site is LIVESTREAM... On the contrary the connect url on the wirecast program is mogulus... The program give me an error: 4020 ...

rtmp://fme.mogulus.com:1935 ...

what can i do to resolve?
Reply With Quote
  #2  
Old 5th June 2009, 12:51
benhomer benhomer is offline
Administrator
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 570
Default

There shouldn't have been any change in the URL used to publish the stream. Can you send a screengrab of the error message you are getting? If anyone else is having an issue with this let us know.

-Ben
Livestream Support
Reply With Quote
  #3  
Old 5th June 2009, 22:54
ivokrupinski ivokrupinski is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 1
Default [-4020] error

cannot publish the stream. Verify your Mogulus username and password are correct. [-4020]

I'm pretty sure i typed the username and password correct. Any idea what's going wrong?

regards,

Ivo Krupinski
Reply With Quote
  #4  
Old 8th June 2009, 11:45
benhomer benhomer is offline
Administrator
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 570
Default

If you're still experiencing this issue please contact Livestream Support directly and we can work with you one on one to troubleshoot further.

-Ben
Livestream Support
Reply With Quote
  #5  
Old 10th June 2009, 11:58
araim83 araim83 is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2009
Posts: 12
Default

http://caosweb.altervista.org/immagine.tiff

this is an immage of the error alert ...
I've censured the password... but i have controll it before
and is correct...

what can i do??
the wirecast ver is demo 3.5.2
my computer is macbook intelcore 2 with leopard Mac Os X
Reply With Quote
  #6  
Old 26th June 2009, 14:09
PodiumMC PodiumMC is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2009
Posts: 2
Default I am having the same problem

"Mogulus" and Wirecast do not seem to talk to one another...

I do believe I have the same issues as the others - I have verified I am using correct config
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump