#1  
Old 19th June 2014, 09:23
tzservice tzservice is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 16
Angry Anyone else having a problem with audio?

We are having a problem with the pop up ads and our audio. When you open our video feed, a commercial plays. Sometimes its a video commercial...sometimes it's a banner ad by google. When it is the video commercial, as soon as it is done, everything is fine. When the banner ad pops up and you close it, it mutes the audio and we have no audio controls or viewer count on the bottom bar. Anyone else having this problem?
Reply With Quote
  #2  
Old 19th June 2014, 17:59
nostrasignoradelsacrocuore nostrasignoradelsacrocuore is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2010
Location: Gallarate (Italy)
Posts: 3
Default Audio KO

I also have problems streaming, since after the publicity, you do not hear the audio of the live.
I opened two Tikets from yesterday to today, but nothing I did not answer
is a real problem, lately there are problems every month

hello

Antonello
Reply With Quote
  #3  
Old 20th June 2014, 09:21
tzservice tzservice is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 16
Default Glad we are not the only ones

Sounds like you are having the same problem we are. Yes, problems constantly it seems. Getting real tired of it...especially when you get no response and they fix nothing!!!!
Reply With Quote
  #4  
Old 21st June 2014, 05:30
padisy padisy is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 1
Default

I also have the same problem. I opened a support ticket 2 days ago and still no answer.
Reply With Quote
  #5  
Old 21st June 2014, 10:57
nostrasignoradelsacrocuore nostrasignoradelsacrocuore is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2010
Location: Gallarate (Italy)
Posts: 3
Default I opened 4 ticket, but nothing yet

I opened 4 ticket, but nothing yet.
I'm thinking of going to other platforms.
I tried Ustream, but these make advertising every 10 minutes with a 20-second ads.
If you know how it goes with justin.tv advertising, or if you know other channels.
I use the channel to broadcast direct from the Church, and I do not have funds to go on pay platforms.
I hope they solve, since my service reaches people in prison, as in hospitals.

I'm desperate and I have people who are very concerned about linking

hello and hopefully resolve

Antonello Bernasconi
Reply With Quote
  #6  
Old 21st June 2014, 23:11
ablaz ablaz is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 1
Default

Have had the same issue since the 18th, after an ad plays the video controls disappear and the audio is muted.
Are livestream going to fix this or is this their way of forcing us to their new platform???
Reply With Quote
  #7  
Old 22nd June 2014, 21:35
tzservice tzservice is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 16
Default

I know it is getting very old very fast. If anyone knows of other services that offer the same options and controls as Livestream, please post them here. I would love to go to something else because this thing just has too many problems. We were considering going to the premium service, but I don't think we will if this is what we are going to get....
Reply With Quote
  #8  
Old 23rd June 2014, 17:13
nostrasignoradelsacrocuore nostrasignoradelsacrocuore is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2010
Location: Gallarate (Italy)
Posts: 3
Default perhaps audio solved.....

Hello after several email, and several annexes, with films that reproduced the problem, they said.
He told me last night Mike of Livestream, telling me that they took charge of the problem, the problem is a flash update of last week.
This evening I (GMT +2) Milan for more than 2 hours I had no problems.
I noticed that the problem was when they sent ads with still images, while not blocking ads on movies.

I hope they have solved

Hello Antonello Bernasconi
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump