#191  
Old 14th May 2013, 10:02
NatalieRath NatalieRath is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2013
Posts: 2
Default Can someone help me?

For some reasons the moment i open the audio mixer settings my computer goes mute. And when I go live on a game. People all can hear the game music and even my friend on skype can hear me but I can't hear

It's like my computer transferred all what it was suppose to give to me but instead gave it to live stream instead.

Using a Windows 8 Laptop from Asus N-series Please help!
Reply With Quote
  #192  
Old 21st June 2013, 19:44
livestreamyourevent livestreamyourevent is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2013
Posts: 3
Default Live Stream Broadcaster and Free Channel

Can you stream using the Live Stream Broadcaster to a free channel? And if so....how? Thanks in advance!
Reply With Quote
  #193  
Old 7th October 2013, 04:22
walkerandrew walkerandrew is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2013
Posts: 1
Default

I experienced bugs as well but luckily giving my computer full driver scan I found out which drivers require update and it solved a lot of problems. Performance improved as well.
__________________
Atrie krediti to achieve financial freedom
Reply With Quote
  #194  
Old 6th May 2014, 23:57
jimmyjjohn jimmyjjohn is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2013
Posts: 4
Default

How do you get your livestream to show your screen, instead of something from your webcam? And also, how do you start streaming? I've looked around some, but I haven't really found anything

Thanks
Xbox One Modded Controllers
__________________
saldatrice inverter
Reply With Quote
  #195  
Old 7th May 2014, 09:22
GinaMarie15 GinaMarie15 is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2014
Posts: 5
Default

You are receiving this error message because you must create a channel on your account to stream to.

Here is how to launch your channel:

http://www.livestream.com/userguide/..._first_channel

Once your channel is created, when you stream using Procaster your channel name should appear in the menu above 'Go Live'.
Reply With Quote
  #196  
Old 8th May 2014, 04:05
jimmyjjohn jimmyjjohn is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2013
Posts: 4
Default

I just create my Chanel and y want to broadcast what im doing in my pc like game and stuff like that appears in my scream not my camera if some one know help me please =)

Last edited by jimmyjjohn; 3rd July 2014 at 01:32.
Reply With Quote
  #197  
Old 21st July 2014, 02:16
sajidbashir sajidbashir is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2013
Posts: 20
Default

please post your Procaster settings
__________________
OhTopTens
OMGTens
Reply With Quote
Reply

Tags
amateur radio, auto pilot, broadcasting, camcorder, camera, cant view livestream, delete video, desktop, empty, ham radio, help?, interesting, internet connection, library, live, live event, mac, multi, multiple cameras, new user, newbie, picture in picture, procaster offline help, recording., screen, screen capture, screen share, setting, skype procaster, streaming, technical support, troubleshooting, video, what you hear, window

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump