#1  
Old 2nd December 2013, 18:05
driftmagazine driftmagazine is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2013
Posts: 1
Question Livestream + mac ?

I have tried for several days.

I want to get a broadcast with multiple cameras and layers. For Mac Wirecast was the only program I found.

But I can not work with the new Livestream.

http://new.livestream.com/accounts/5132845

Hope you can help me. Thanks in advance.
Reply With Quote
  #2  
Old 4th December 2013, 18:24
bblinder bblinder is offline
Super Moderator
 
Join Date: May 2013
Posts: 200
Default

Hi, there!

Wirecast is at this time not compatible with the New Livestream platform. It is only compatible with our Original, legacy platform.

You can see a list of our recommended streaming set-ups here: http://help.livestream.com/customer/...ticles/1166138
__________________
Brandon

Livestream Producer Support
Reply With Quote
  #3  
Old 15th December 2013, 16:04
twista123456 twista123456 is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2013
Posts: 2
Default

Wirecast compatible only with our Original screenshot mac, legacy platform.

You can see here: http://help.livestream.com
Reply With Quote
  #4  
Old 23rd January 2014, 23:26
cseeman cseeman is offline
Livestream Community Help
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 1,298
Default

Wirecast now has a Virtual Camera function which has in the past worked with Livestream for Producers software. I haven't checked most recent versions though. Also Wirecast has External Monitor Out and Wirecast Pro has Blackmagic Video Out and those have worked with Livestream's hardware encoder.
Reply With Quote
Reply

Tags
mac, wirecast

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump