#21  
Old 11th May 2011, 14:31
commtechgl commtechgl is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 9
Default

Thanks for all your help, Jason. When I choose camtwist in studio, and click to preview, it is black. I cued it and clicked record and also clicked record and then clicked cue and nothing happens. Then the record goes off. I am operating mac OS 10.6.
Reply With Quote
  #22  
Old 11th May 2011, 17:34
commtechgl commtechgl is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 9
Default

OK. I used procaster without camtwist because webcaster, studio, nor procaster will not connect to what camtwist is broadcasting. Procaster kept reconnecting and what did record, doesn't play. The thumbnail says that there is a two minute video that barely plays the countdown then asks to replay. I would appreciate if you would look at the video.

Thanks!

Last edited by commtechgl; 11th May 2011 at 17:38.
Reply With Quote
  #23  
Old 11th May 2011, 17:40
jasonlive's Avatar
jasonlive jasonlive is offline
Livestream
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 1,395
Default

Quote:
Originally Posted by commtechgl View Post
OK. I used procaster without camtwist because webcaster, studio, nor procaster will connect to what camtwist is broadcasting. Procaster kept reconnecting and what did record, doesn't play. The thumbnail says that there is a two minute video that barely plays the countdown then asks to replay. I would appreciate if you would look at the video.
commtechgl,

This sounds like a connection issue. I'd recommend opening a support ticket so that we can troubleshoot on a more individual basis:
https://secure.livestream.com/myacco...center/tickets

I also recommend reviewing our faq:
www.livestream.com/faq
Reply With Quote
  #24  
Old 12th May 2011, 07:43
commtechgl commtechgl is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 9
Default

I put in a ticket and I also checked the FAQ's, but they need to be updated. It shows the flash allow window showing a file folder. That is where you used to choose an app to connect to. The flash allow window on your site, does not show that folder option. Maybe that is the problem. I know, when I used another streaming site, I had to choose camtwist in the flash window before I could connect. Please advise.
Reply With Quote
  #25  
Old 12th May 2011, 08:45
jasonlive's Avatar
jasonlive jasonlive is offline
Livestream
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 1,395
Default

Quote:
Originally Posted by commtechgl View Post
I put in a ticket and I also checked the FAQ's, but they need to be updated. It shows the flash allow window showing a file folder. That is where you used to choose an app to connect to. The flash allow window on your site, does not show that folder option. Maybe that is the problem. I know, when I used another streaming site, I had to choose camtwist in the flash window before I could connect. Please advise.
It sounds more like an internet connection issue that you mentioned on your previous post. Someone should be getting back to you shortly.

Best,
Jason
Reply With Quote
  #26  
Old 20th January 2014, 18:15
Lifewayfwc Lifewayfwc is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2013
Posts: 1
Default Updated Livestream

Is it possible to still use Boinx TV w/ Camtwist and Soundflower with the current version of Livestream Live Events?

Thanks
Reply With Quote
  #27  
Old 23rd January 2014, 22:13
cseeman cseeman is offline
Livestream Community Help
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 1,298
Default

If you're using New Livestream you can test to see if their Virtual Camera feature is recognized by the Livestream For Producers software.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump