Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 22nd August 2013, 20:39
PapaBruce PapaBruce is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 4
Unhappy tried all available fixes, still having issues.

Today I went through an uninstalled flash, uninstalled procaster, deleted the redirector extention, rebooted, reinstalled flash via firefox, reinstalled procaster, and I'm still having issues.

When I booted it up today I had internal speakers as an option again, something that made my day! But I learned that by going to my system preferences and switching to audioredirector, my viewers could hear the sound but I could not.

I followed all the steps to uninstall flash and reinstall it and thankfully got my chat back but I was still having the same sound problems. That is by choosing built in speakers, I was not able to hear any sound but my viewers could.

In my system preferences there were 3 options. My airplay, built in speakers, and audioredirector for output and microphone or redirector for input sources.

I have attached two screen grabs of my options NOW after all uninstalls, reinstalls, and dragging the procaster audioredirector into the trash. What other options do I have?
Attached Images
File Type: png Screen Shot 2013-08-22 at 4.24.36 PM.png (323.4 KB, 6 views)
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump