#1  
Old 25th May 2009, 23:04
jockyitch jockyitch is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 1
Default Procaster v10.0.51

Procaster was working great for me (Quad, XP, 8800) for weeks until the latest release last week (v10.0.51 acc'd to about me, i've also seen this release called 1.0.0.51).

Now I get in-game procaster crashes (I have sent in the dmp and log files). I cannot seem to record more than 5 minutes in game (Call of Duty is what I play) before the stream stops and procaster reports an error.

In Desktop mode, I get fewer errors but I will periodically dump as well.

This happens regardless of whether I am streaming live or just recording to a file. Does not seem to be a function of any settings I use (fps, bitrate...etc.).

I have had reports from colleagues who have experienced same issues.

Has anyone seen this and are there workarounds?

Can anyone point me to the previous stable version? I know this is Beta...but I'd hate to lose the audience i've built up this past month because I am unable to stream video anymore.

Kudos to the staff btw...hope this is a temporary glitch.
Reply With Quote
  #2  
Old 27th May 2009, 08:33
jjb273 jjb273 is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 12
Default

http://mogulus-system.s3.amazonaws.c...ter-1.0.47.exe
Reply With Quote
Reply

Tags
procaster error

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump