#11  
Old 12th October 2012, 04:52
Twomonk Twomonk is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2012
Posts: 2
Default Fraps

Hey!

About the thing that Live Stream dont find the game, Fraps does and that program goes for DirectX Games aswell.
Reply With Quote
  #12  
Old 12th October 2012, 11:11
coryfrans coryfrans is offline
Livestream Procaster Support
 
Join Date: May 2009
Posts: 865
Default

Quote:
Originally Posted by Twomonk View Post
Hello there fellow users!

I have this problem which i just can not solve. I've googled around like crazy about it but the solutions i've found haven't helped me out.

You see when I am to start streaming my game it doesn't "find" it or how to say.
There should be some way to see that the program is active while in the game no?
Well there ain't anything like it. When i tab out it's the same as i left if, with the window up telling me to start a game with DirektX or the other thing.

WoW is DirectX 11 on my computer.
I've tried to start up the Program first and then wow aswell as the other way around.
I've tried both the "Capture Game" and the "Capture Desktop".
Capture game -> it all goes black, there just aint anything.
Capture Desktop -> My interface in the game keeps blinking and it's rather annoying.

I've lower every graphic options to see if it was the problem, i've put the programs on different prioritys on the computer.. there is something that i've missed.

Would be extremly glad, over joyed even, if someone out there could make my stream going.

Useing Windows 7.. i saw something about problems with Vista when i googled, something to do with this?

Regards:

Two
Hello,

The dev team is aware of an issue of hooking World of Warcraft after the last major update to the game. They are determining what the root of the issue is. It would help us if you can provide some information. Could you let us know what version of procaster you are using, and what directx mode WoW is set to?
Reply With Quote
  #13  
Old 18th October 2012, 08:28
ZombieKtn ZombieKtn is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2012
Posts: 1
Default Still waiting

Any word on this yet? I know a number of gamers would like to use Livestream for the massive extra-life.org charity event in a couple days... Ive already personally gone through the wringer with tech support on this with no answers/help, so they already have all of my system info.
Reply With Quote
  #14  
Old 3rd June 2013, 06:17
BARUCHMX BARUCHMX is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 1
Exclamation Windos 8 WoW v 5.3.0 (16992) (Comercial x64)

Previously Procaster actually had no problem to capture the game, I realized that after some update that started to have failures, recording stopped, froze the game and even when starting to fail Procaster program window, mingled with the game and then had to close both programs, now the program does not recognize DirectX tool, I hope soon to solve the problem because many users are interested we convey this game live and share, hopefully resolved soon.

Last edited by BARUCHMX; 3rd June 2013 at 06:20. Reason: taping mistakes
Reply With Quote
Reply

Tags
game stream problem

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump