#21  
Old 7th February 2012, 14:46
ernielive's Avatar
ernielive ernielive is offline
Livestream Producer Support
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 1,489
Default

shellockholmes,

You can clear the Flash install error in Procaster by using Firefox to update to the latest version of Flash at the following URL: http://get.adobe.com/flashplayer/

If you do not have Firefox installed, you can update using Internet Explorer or Chrome by following these steps:

-Go to http://get.adobe.com/flashplayer/oth...s/?no_redirect
-Choose your operating system
-Choose Flash Player for Other Browsers
-Download and Install
-Restart Procaster
__________________
Ernie
Livestream Support
Reply With Quote
  #22  
Old 8th February 2012, 15:04
FinalFantasyFan12 FinalFantasyFan12 is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2012
Posts: 4
Default

Same here, i have it downloaded ... and its still giving me the error message. I don't know what to do
Reply With Quote
  #23  
Old 8th February 2012, 15:07
FinalFantasyFan12 FinalFantasyFan12 is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2012
Posts: 4
Default

Never mind ... I got it working
Reply With Quote
  #24  
Old 27th June 2012, 15:56
Temascos Temascos is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 2
Default Procaster will not work

Hello

I have read the thread and attempted the update method multiple times, including deleting Flash and the browsers from my system as well as Procaster. I then started from scratch but sadly that has not worked, and Flash refuses to work with it. Help please.
Reply With Quote
  #25  
Old 28th June 2012, 18:17
ernielive's Avatar
ernielive ernielive is offline
Livestream Producer Support
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 1,489
Default

Temascos,

Can you confirm you are still experiencing this issue when installing the latest version, Procaster 20.3? If this is the case, have you tried updating Flash through Firefox? You can download the latest version at the following URL: http://get.adobe.com/flashplayer
__________________
Ernie
Livestream Support
Reply With Quote
  #26  
Old 2nd July 2012, 17:19
Temascos Temascos is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 2
Default

Hi ernielive

That is indeed the version I am using (Windows), and the problems persist despite multiple attempts.

* I have the lastest version
* I downloaded through Firefox and attempted it, it fails.
* I have tried through other browsers just in case
* I have uninstalled all the software relating to this
* I have tried to repeat the process and it fails.
Reply With Quote
  #27  
Old 11th October 2012, 22:07
hilariousfruit hilariousfruit is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 1
Default

Just putting a +1 for the solution for chrome users through adobe/getflash

procaster works fine now
Reply With Quote
  #28  
Old 1st January 2013, 18:35
LadySnakebite LadySnakebite is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 2
Default

I have the same problem.

I've read through the thread. I'm running Windows 8. I have the current latest release of Procaster. I use Google Chrome and the Flash player is up to date as well. Please help, as this basically renders Procaster useless.
Reply With Quote
  #29  
Old 2nd January 2013, 11:18
coryfrans coryfrans is offline
Livestream Procaster Support
 
Join Date: May 2009
Posts: 865
Default

Quote:
Originally Posted by LadySnakebite View Post
I have the same problem.

I've read through the thread. I'm running Windows 8. I have the current latest release of Procaster. I use Google Chrome and the Flash player is up to date as well. Please help, as this basically renders Procaster useless.
Hello,

If you can please download this version of flash to see if it helps. Please have procaster closed when you are installing. http://download.macromedia.com/pub/f..._player_ax.exe

If you have any other questions, please don't hesitate to contact us.
Reply With Quote
  #30  
Old 15th January 2013, 23:14
Timontim01 Timontim01 is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2012
Posts: 1
Exclamation Please just update Procaster!

Dear developers of Livestream Procaster,

Please just update Procaster and patch all of the glitches for it, because a lot of people have been having problems with Procaster as far as the Flash Error goes, and it's really getting annoying and way more complicated than it needs to be, so please just update Procaster and make it easier for all of us. But other than that, thank you so much for your work, and keep it up!
Reply With Quote
Reply

Tags
adobe flash, error, flash, javascript, procast

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump