#1  
Old 13th November 2012, 19:30
MobiusMOAB MobiusMOAB is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2012
Posts: 2
Unhappy xsplit1.1/FMLE3.2 and livestream stays offline

The FMS string I am trying to use...

rtmp://publish.livestream.com/mogulus/Clan Avalanche/username=MobiusMOAB/password=TheMagicWord/isAutoLive=true

1. No, my password is not TheMagicWord
2. When I fire the encoder, it reports all green and appears to be broadcasting properly but the production page on livestream remains offline. I have no indicator that it is doing anything. The stream total size is < 446 Kbps. I have tried to put a %20 to take the place of the space in the Clan Avalanche. That has changed nothing. Any ideas?

FMLE 3.2
xsplit 1.1
Windows 7 64-bit
Reply With Quote
  #2  
Old 14th November 2012, 12:26
ernielive's Avatar
ernielive ernielive is offline
Livestream Producer Support
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 1,503
Default

Let's edit the URL a bit. Channel name should be the short name, which is the name of the channel in your livestream.com URL. Using the this string should get you live:

rtmp://publish.livestream.com/mogulus/clanavl/username=MobiusMOAB/password=TheMagicWord/isAutoLive=true
__________________
Ernie
Livestream Support
Reply With Quote
  #3  
Old 14th November 2012, 18:01
MobiusMOAB MobiusMOAB is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2012
Posts: 2
Default

Ok. Here is the latest. I adjusted the string as suggested, replacing the password as would be necessary, and attempted to start the stream. Now I get an error stating that there is a "Problem publishing at Primary Server". I compared the strings and they are identical with the proper password. I ran into this before, but it went away when I used the "Clan Avalanche" in the string. Hoping for better news. Standing by.

rtmp://publish.livestream.com/mogulus/clanavl/username=MobiusMOAB/password=TheMagicWord/isAutoLive=true
Reply With Quote
  #4  
Old 15th November 2012, 12:26
ernielive's Avatar
ernielive ernielive is offline
Livestream Producer Support
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 1,503
Default

Please ensure you are creating a unique stream name each time you begin a new encode, as that is one of the reasons you could encounter this error. Also, the stream name cannot include any special characters, only letters and numbers.
__________________
Ernie
Livestream Support
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump