#291  
Old 11th September 2012, 04:01
royalstorm_gc royalstorm_gc is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 1
Default Guild Wars 2 support

hello all. im part of a gaming community and we stream some gameplay of them. recently most of us is playing guild wars 2 and i am having broadcasting issues but only in game mode, in window mode it broadcasts without any issue (maybe thats what your friend does Ganzatraxx).
toghether with the game i use an overlay tool that is quite popular among gamers, Overwolf, and i wish to know, if possible, if the overlay features of this software can be causing the game crashes when broadcasting in game mode?
i read in some parts of the thread, or other threads, that Xfire could cause such issues, maybe Overwolf can also? may i sugest to make livestream procaster compatible with those tools also (overwolf, xfire, steam overlay, raptr and others alike) and not only with the main softwares (games or others)?
thanks for any help and sugestions provided
Reply With Quote
  #292  
Old 12th September 2012, 11:57
ganzatraxx ganzatraxx is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 3
Default

Quote:
Originally Posted by royalstorm_gc View Post
hello all. im part of a gaming community and we stream some gameplay of them. recently most of us is playing guild wars 2 and i am having broadcasting issues but only in game mode, in window mode it broadcasts without any issue (maybe thats what your friend does Ganzatraxx).
toghether with the game i use an overlay tool that is quite popular among gamers, Overwolf, and i wish to know, if possible, if the overlay features of this software can be causing the game crashes when broadcasting in game mode?
i read in some parts of the thread, or other threads, that Xfire could cause such issues, maybe Overwolf can also? may i sugest to make livestream procaster compatible with those tools also (overwolf, xfire, steam overlay, raptr and others alike) and not only with the main softwares (games or others)?
thanks for any help and sugestions provided
No, my friend streams with gamemode. I cannot broadcaster with no methods :S
Reply With Quote
  #293  
Old 12th October 2012, 02:19
Viajero1969 Viajero1969 is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 18
Default

I have posted my issue a couple of times with no answers so far... is it just me of there is no in game mouse cursor when broadcasting a game with procaster?
Reply With Quote
  #294  
Old 12th October 2012, 10:00
coryfrans coryfrans is offline
Livestream Procaster Support
 
Join Date: May 2009
Posts: 865
Default

Quote:
Originally Posted by Viajero1969 View Post
I have posted my issue a couple of times with no answers so far... is it just me of there is no in game mouse cursor when broadcasting a game with procaster?
I am sorry for the delay. for clarification, are you talking about a in-game mouse pointer, or are you talking about the procaster mouse pointer? Is it all the games you are attempting to stream with or with just a few or one? Please list the games you are having this problem with. Also please let me know if you are using interactive mode or not.
Reply With Quote
  #295  
Old 12th October 2012, 12:43
Viajero1969 Viajero1969 is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 18
Default

Quote:
Originally Posted by coryfrans View Post
I am sorry for the delay. for clarification, are you talking about a in-game mouse pointer, or are you talking about the procaster mouse pointer? Is it all the games you are attempting to stream with or with just a few or one? Please list the games you are having this problem with. Also please let me know if you are using interactive mode or not.
Thanks for answering!

Here a link to a post with some of the details you are asking for:

http://www.livestream.com/forum/showthread.php?t=2313

Other than that, no, I am not using interactive mode (it is unchecked in preferences). Just standard procaster game streaming mode.

Please note there are a couple other posts in the forum of user with simialr problems. All unanswered yet.

Looking forward to fix this.

Last edited by ernielive; 13th October 2012 at 16:46.
Reply With Quote
  #296  
Old 14th October 2012, 18:28
Viajero1969 Viajero1969 is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 18
Default

Any updates?
Reply With Quote
  #297  
Old 16th October 2012, 06:26
Viajero1969 Viajero1969 is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 18
Default

Oh and here another video I recorded of a completelty different game (Combat Mission: Battle for Normandy) where the in game mouse pointer is also gone in the broadcast. Again, the main game screen is fine, but the in game mouse pointer is also missing:

http://www.livestream.com/viaj/video...edium=ui-thumb

So that is 2 out of 2 for me.
Reply With Quote
  #298  
Old 17th October 2012, 14:18
Viajero1969 Viajero1969 is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 18
Default

Please update? Anything at all?
Reply With Quote
  #299  
Old 17th October 2012, 14:29
ernielive's Avatar
ernielive ernielive is offline
Livestream Producer Support
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 1,489
Default

Viajero1969,

I've posted a reply in the new thread you created regarding this issue, advising on how to proceed.
__________________
Ernie
Livestream Support
Reply With Quote
  #300  
Old 12th November 2012, 12:26
scaper12123 scaper12123 is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 6
Default

Name of the Game: Minecraft
Is it supported by procaster?: I suppose
If it is, please let us know what issues you are having with the game?: Well, the issue I'm having is that all the colors are being reversed. I think the main ones are red and blue. I've looked through my video options and it should be fine, but I don't know what to do.
Reply With Quote
Reply

Tags
bug, bug age empires game mode, capture game, channel settings, dead, dolphin, dota, drop, emulator, fps, game crash, game mode, games, gaming, guild wars 2, leage of legends, league of legends, live, pc games, problem, procaster, project64, recording, resolution, screen, space, steam, stream, support, wii

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump