#41  
Old 24th September 2012, 19:36
ernielive's Avatar
ernielive ernielive is offline
Livestream Producer Support
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 1,503
Default

RetroLewp,

Please be sure you're using the latest beta, Procaster 20.3.10. Also provide the following information:

CPU, RAM
Operating System
Any Hardware (Camera, capture card, etc) and how it's connected
Encoding bit rate/quality setting
__________________
Ernie
Livestream Support
Reply With Quote
  #42  
Old 30th September 2012, 23:32
RetroLewp RetroLewp is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 2
Default

Quote:
Originally Posted by ernielive View Post
RetroLewp,

Please be sure you're using the latest beta, Procaster 20.3.10. Also provide the following information:

CPU, RAM
Operating System
Any Hardware (Camera, capture card, etc) and how it's connected
Encoding bit rate/quality setting
I tried downloading it and installing it. It has the same problem. The problem isn't with my computer specs. They are pretty up to date and work well with everything. The program has worked really well for a year and a half just fine already until now.
Reply With Quote
  #43  
Old 1st October 2012, 09:35
RonaldH RonaldH is offline
Livestream Procaster Support
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 401
Default

RetroLewp, could you open a ticket here: http://livestre.am/I17z so we can get the logs from your Livestream Procaster.

Please refer to this forum post.

Best regards,

Ronald
Reply With Quote
Reply

Tags
adobe flash problem, chat installation

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump