#1  
Old 16th September 2012, 09:22
marianwojtyla marianwojtyla is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 7
Default Procaster doesnt show chat messages

Hi I have a little problem with my procaster, when I start a game and procaster in game mode theres everything fine aparat the chat window - I mean the messages from people on my channel are not shown in my chat window in game. What could be a problem? My procaster version is 10.0.125.
Reply With Quote
  #2  
Old 16th September 2012, 16:00
ernielive's Avatar
ernielive ernielive is offline
Livestream Producer Support
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 1,503
Default

marianwojtyla,

I would suggest upgrading your version of Procaster. Is there any specific reason you are using an outdated version?
__________________
Ernie
Livestream Support
Reply With Quote
  #3  
Old 16th September 2012, 16:31
marianwojtyla marianwojtyla is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 7
Default

Yes. The CPU usage is lower at that version. So is there any way to have working chat window with the version I use?
Reply With Quote
  #4  
Old 16th September 2012, 18:48
marianwojtyla marianwojtyla is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 7
Default

Updated to the latest version, theres still the same problem.
Reply With Quote
  #5  
Old 17th September 2012, 18:25
marianwojtyla marianwojtyla is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 7
Default

And why is there such a difference between the latest version and 10.124 in CPU usage?
Reply With Quote
  #6  
Old 25th September 2012, 17:38
ernielive's Avatar
ernielive ernielive is offline
Livestream Producer Support
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 1,503
Default

What are the exact specs (CPU, RAM) of your encoding computer?
__________________
Ernie
Livestream Support
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump