#1  
Old 20th April 2009, 15:27
vektor vektor is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 3
Angry Cannot upload videos from x64 OS

Hi,

I have a BIG problem with the studio.
It doesn't work if I try to upload my videos from my 64 bit OS (Vista and Server 2008).
I'm able from a mac, but not from 64-bit microsoft systems.

The same videos upload from mac but not from windows.

Is there any fix? I am using firefox and flash player updated to the latest version.

I'll try to give more details according to what i notice:

On mac when i click browse i choose the file and it starts uploading, on Windows i choose the file and the % of upload increases fastly, it says that the video has been imported but it's not so, because when i go to the storyboard it says "unable to download video", when i click retry it stucks at 0% and the message unable to download video appears again.

Last edited by vektor; 20th April 2009 at 15:32.
Reply With Quote
  #2  
Old 20th April 2009, 20:24
vektor vektor is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 3
Default

I've "solved" installing a local web server and using the "import from web server" option, but would be greater if I could use the normal way.
Reply With Quote
  #3  
Old 21st April 2009, 15:28
vektor vektor is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 3
Default

I've finally solved and the cause was my Eset NOD32 v4 antivirus software!

Thanks for your unessential (also unexisting) help!
Reply With Quote
  #4  
Old 26th April 2009, 08:54
NicholasRoberts500 NicholasRoberts500 is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 1
Default Another problem i have to is

Everytime i now try to add it says UNABLE TO IMPORT VIDEO TRY AGAIN THE NEXT DAY. I TRIED AND IT STILL WONT LET ME! Help!
Reply With Quote
  #5  
Old 30th April 2009, 05:21
SuperSedna SuperSedna is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 1
Unhappy Unable to import video

Quote:
Originally Posted by NicholasRoberts500 View Post
Everytime i now try to add it says UNABLE TO IMPORT VIDEO TRY AGAIN THE NEXT DAY. I TRIED AND IT STILL WONT LET ME! Help!

i have the same problem!!! what to do?
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump