#1  
Old 25th July 2012, 17:46
billmcintosh billmcintosh is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 17
Default Doesn't work with Mountain Lion

It no longer records the desktop! I just get a black screen. When will this get fixed? Using "many cam" is a hack and doesn't work for me.
Reply With Quote
  #2  
Old 25th July 2012, 20:30
coryfrans coryfrans is offline
Livestream Procaster Support
 
Join Date: May 2009
Posts: 865
Default

Quote:
Originally Posted by billmcintosh View Post
It no longer records the desktop! I just get a black screen. When will this get fixed? Using "many cam" is a hack and doesn't work for me.
We have posted a new beta for OSX 10.8 that will fix your screen capture problems. Please visit http://www.livestream.com/forum/showthread.php?t=9340 for more information and to download.
Reply With Quote
  #3  
Old 25th July 2012, 21:32
nuknuk nuknuk is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2012
Posts: 3
Default

it fixed the screen issues, now the option to stream speakers audio is gone!

Any remedy?
Reply With Quote
  #4  
Old 26th July 2012, 10:36
ernielive's Avatar
ernielive ernielive is offline
Livestream Producer Support
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 1,489
Default

nuknuk,

Please try the following:

Please follow these steps to resolve your issue:
- Open Finder
- Press Shift+Cmd+G
- When the Go To Folder window appears, type /System
- In the System folder, navigate to the Library folder, then Extensions folder
- Move ProcasterAudioRedirector32 (or LivestreamAudioRedirector) to the trash
- Move the Procaster application to the trash
- Clean out the trash bin
- Reboot your machine
- Install the latest beta of Procaster again

If you continue to encounter the issue, please let me know.
__________________
Ernie
Livestream Support
Reply With Quote
  #5  
Old 30th July 2012, 10:12
embracingchange embracingchange is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 2
Default what about livestream producer?

Go the same desktop screen sharing problem with Livesteam Producer. Where's the link to download the beta with the fix for that?

Had an important broadcast last night only to find my presentation on Producer wouldn't play...
Reply With Quote
  #6  
Old 30th July 2012, 14:12
ernielive's Avatar
ernielive ernielive is offline
Livestream Producer Support
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 1,489
Default

embracingchange,

Thanks for raising this, however we have yet to update Producer to screen capture properly with Mountain Lion. Once the program has been updated we will create a post here in the forum with a download link.
__________________
Ernie
Livestream Support
Reply With Quote
  #7  
Old 2nd August 2012, 19:11
BronyMovieMagic BronyMovieMagic is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2012
Posts: 1
Default sad and confused

When will it be uploaded
Reply With Quote
  #8  
Old 4th August 2012, 02:45
chiefgts chiefgts is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2012
Posts: 1
Default

Quote:
Originally Posted by ernielive View Post
nuknuk,

Please try the following:

Please follow these steps to resolve your issue:
- Open Finder
- Press Shift+Cmd+G
- When the Go To Folder window appears, type /System
- In the System folder, navigate to the Library folder, then Extensions folder
- Move ProcasterAudioRedirector32 (or LivestreamAudioRedirector) to the trash
- Move the Procaster application to the trash
- Clean out the trash bin
- Reboot your machine
- Install the latest beta of Procaster again

If you continue to encounter the issue, please let me know.
This doesn't work for me. I can't even load the Procaster, it starts to try to load then crashes. I have tried everything. I have OSX 10.8, by the way.
Reply With Quote
  #9  
Old 6th August 2012, 11:52
coryfrans coryfrans is offline
Livestream Procaster Support
 
Join Date: May 2009
Posts: 865
Default

Quote:
Originally Posted by chiefgts View Post
This doesn't work for me. I can't even load the Procaster, it starts to try to load then crashes. I have tried everything. I have OSX 10.8, by the way.
When you say it crashes, what is the error message you are receiving?
Reply With Quote
  #10  
Old 9th August 2012, 02:48
Chief2155 Chief2155 is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 3
Default

Quote:
Originally Posted by coryfrans View Post
When you say it crashes, what is the error message you are receiving?
I do not receive an error message from Procaster itself. What will happen is it will sit on the "loading bar" without moving for up to 30 seconds. (first screenshot)

Then I will get an Apple send error report. This too crashes if I try to send an error report, however. (second screenshot)
Attached Images
File Type: png Screen Shot 2012-08-09 at 12.44.58 AM.png (37.0 KB, 20 views)
File Type: png Screen Shot 2012-08-09 at 12.46.03 AM.png (47.3 KB, 17 views)
Reply With Quote
Reply

Tags
black screen, blackscreen, bug, macbook, macbook pro, part, resolution, retina, screen, stream

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump