#1  
Old 2nd November 2008, 23:35
KSPR_Weather KSPR_Weather is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 3
Default Video Player Embed Issue

Ok for some reason when I put the "normal" embed code for the video player on my web page it keeps putting in two video players and I can't figure out why. I only have the code for 1 video player, but it puts 2 in there. One at the top the other at the bottom. Any idea why???
Reply With Quote
  #2  
Old 29th April 2009, 13:11
ourspecialnet ourspecialnet is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2009
Location: Kentucky
Posts: 3
Default

Quote:
Originally Posted by KSPR_Weather View Post
Ok for some reason when I put the "normal" embed code for the video player on my web page it keeps putting in two video players and I can't figure out why. I only have the code for 1 video player, but it puts 2 in there. One at the top the other at the bottom. Any idea why???
How 'bout a link to your site and we can check your source code?
__________________
Sir John at last, in this respect, so paid them all their hire,
That some lay bleeding by the walls, some tumbling in the mire.
Some lay groaning by the walls, some fell i'th street down right,
The wisest of them scarcely knew what he had done o'er night.
http://ourspecialnet.com-------http://chipsontheweb.net/Box111
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump