#1  
Old 3rd June 2012, 05:59
GeminiMarshdevil GeminiMarshdevil is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2012
Posts: 3
Default unable to install procaster

fresh install of my windows OS (win7 ultimate 64bit) no more then a month ago.

when i try to install procaster, it launches MS visual C++ 2008 install and very early in the install, that crashes. after visual C crashes procaster tries to install and that also fails.

i've updated my system completely and have all the runtimes and so far VisualC 2005 64bit installed.

i've tried installing MS server 200#+ but none of those work ether, *edit*MS visual *C++* 2010 also fails.

any ideas?

Last edited by GeminiMarshdevil; 3rd June 2012 at 14:32.
Reply With Quote
  #2  
Old 3rd June 2012, 11:00
ernielive's Avatar
ernielive ernielive is offline
Livestream Producer Support
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 1,489
Default

GeminiMarshdevil,

Have you tried installing Visual C++ 2010 directly? You can find it at the following URL: http://www.microsoft.com/en-us/downl...s.aspx?id=5555
__________________
Ernie
Livestream Support
Reply With Quote
  #3  
Old 3rd June 2012, 14:31
GeminiMarshdevil GeminiMarshdevil is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2012
Posts: 3
Default

yes... i did, said so in the post above, maybe i worded it craptasticly :/ sorry

but yes i've tried manually installing all the visual C++
Reply With Quote
  #4  
Old 11th June 2012, 15:12
ernielive's Avatar
ernielive ernielive is offline
Livestream Producer Support
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 1,489
Default

GeminiMarshdevil,

Please retrieve the install log file from the following location: %temp%\ProcasterInstaller.log

Send this file over to procaster@livestream.com and reference this forum thread in your email.
__________________
Ernie
Livestream Support
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump