#1  
Old 18th November 2010, 07:27
RENTMULTIMEDIA RENTMULTIMEDIA is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 3
Question How to broadcast dual audio?

Hello, I'm using Livesstream to broadcast institutional events and I need to broadcast in different languages simultaneously giving the option to viewers to select the language.

How can I do this?

Looking forward for an answer.
Thank you in advance.
Reply With Quote
  #2  
Old 18th November 2010, 15:11
davidaron davidaron is offline
Livestream Community Help
 
Join Date: Aug 2008
Location: New York, NY
Posts: 586
Send a message via Skype™ to davidaron
Default

You could start with two channels and inform your viewers to turn off one or the other either on their speakers, or using their balance controls on their PC/ amplifier.
Reply With Quote
  #3  
Old 12th January 2011, 05:03
RENTMULTIMEDIA RENTMULTIMEDIA is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 3
Default broadcast dual audio

Hello, is there any will of Livestream for improving this, like adding a button to select de audio, the same idea as using the balance in the computer but a bit more professional and better looking.

Thank you.
Reply With Quote
  #4  
Old 12th January 2011, 10:30
jasonlive's Avatar
jasonlive jasonlive is offline
Livestream
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 1,395
Default

Livestream doesn't currently provide a solution for multiple audio feeds as you've described. However a possible solution would be for you to broadcast each event on to two separate channels; I'm glad to offer assistance with this if you tell me the details of your workflow. It is also possible for you to provide subtitles within each broadcast.

I'll be sure to pass this idea on to our development team as a feature request. Please let me know if I can help further.

Best,
Jason
Reply With Quote
  #5  
Old 27th April 2012, 09:33
ensarh ensarh is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 2
Default

Sorry to bump this old thread, but I hope there is some progress on this. Anyone figured out the way to do it? Unfortunately, broadcasting same event twice would mean double the effort, you would double your bandwidth and would need 2 separate broadcasting sources.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump