#1  
Old 22nd February 2012, 07:34
ErinsonV ErinsonV is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2012
Posts: 2
Unhappy HELP please.

I have a messen say

Procaster Range out of memory
please close other memory-intensive applications asn ressatrd Procaster..


Do not know why this happens before I could do this without problems

Last edited by ErinsonV; 22nd February 2012 at 07:37.
Reply With Quote
  #2  
Old 22nd February 2012, 10:48
mbaron's Avatar
mbaron mbaron is offline
Livestream Producer Support
 
Join Date: Dec 2010
Location: New York, NY
Posts: 1,726
Default

ErinsonV,

Procaster will crash in this manner if you do not have enough system resources available. This can either be due to insufficient RAM to properly run Procaster or too many processes running on your system. Could you please confirm you have at least 1GB of RAM free.

Matt
Livestream Support

Last edited by mbaron; 22nd February 2012 at 11:33.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump