#1  
Old 8th February 2012, 15:40
xnaxx xnaxx is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2011
Location: Seville, Spain
Posts: 7
Unhappy Mixing table (BCD3000) audio issue

I have a Behringer 3000, is a MIDI controller to mix music. It appears in the input list, and appears also doing right-click, in the Flash menu. But there's no audio bars in the mixer, and people can't hear anything.

Is connected via USB. I use Mac. I use Procaster 20.2.39


Thanks!
Reply With Quote
  #2  
Old 9th February 2012, 12:25
ernielive's Avatar
ernielive ernielive is offline
Livestream Producer Support
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 1,489
Default

xnaxx,

Procaster 20.2.39 for Mac is currently having some issues working with USB audio devices. Our developers are aiming to have this fixed with the next Procaster Mac release.
__________________
Ernie
Livestream Support
Reply With Quote
  #3  
Old 14th February 2012, 05:24
xnaxx xnaxx is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2011
Location: Seville, Spain
Posts: 7
Talking

Thank you so much for your awesome work! ^^
Reply With Quote
  #4  
Old 14th February 2012, 11:28
mbaron's Avatar
mbaron mbaron is offline
Livestream Producer Support
 
Join Date: Dec 2010
Location: New York, NY
Posts: 1,726
Default

xnaxx,

We recently released a new version of Procaster, version 20.2.50 it is available for download here:

http://www.livestream.com/forum/showthread.php?t=8557

Please let us know your experience after upgrading.

Matt
Livestream Support
Reply With Quote
  #5  
Old 16th February 2012, 17:47
xnaxx xnaxx is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2011
Location: Seville, Spain
Posts: 7
Red face

Hello there,

I tried that last version (20.2.50)

I can stream audio if I choose "Speaker's audio" in the audio mixer list.

However, it only recognizes the sound, if I'm playing iTunes, Finder, Firefox... but does NOT recognize the sound if I use the Traktor Scratch Pro, which is the software I use to mix.

Sooo... we are so close!! At least, procaster receives the sound through the BCD3000, but it doesn't when I play something in Traktor... which is the most important point =(


I hope there is some last resource... I'm sure you will upgrade the procaster to allow such a tricky issue..!


Thanks one more time, I can't thank enough all the support I receive here!
Reply With Quote
Reply

Tags
bcd 3000, issue, mixing, procaster, table

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump