#31  
Old 17th November 2011, 10:52
jasonlive's Avatar
jasonlive jasonlive is offline
Livestream
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 1,395
Default

Quote:
Originally Posted by sageerrant View Post
Just throwing out another request for Hauppauge HD PVR support. I know you guys know that some of us want it, but a reminder never hurts.
Thanks for the feedback, sageerrant - I will bring it to the attention of our dev team. Based on your post it sounds like FMLE supports your capture device. You might already know this, but you can use FMLE to stream on Livestream. If you're interested, you can find instructions here.

Best,
Jason
Reply With Quote
  #32  
Old 14th December 2011, 00:07
Judamacaby Judamacaby is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 1
Default Procaster.exe has stopped working

I just installed my Happauge HD-PVR, and after about two hours of screwing around, finally got it working, but when I tried to start Procaster it simply says, "Procaster.exe has stopped working". That's it.

I can't figure out what to do. I've reinstalled the Microsoft packs, and uninstalled and reinstalled procaster, but nothing seems to work.

Update: There's conflicting software here or something. If I delete everything to do with the Arcsoft/Happauge software, I can get Procaster to work again, but when I reinstall it it goes back to "Procaster.exe has stopped working."

Last edited by Judamacaby; 14th December 2011 at 03:02.
Reply With Quote
  #33  
Old 14th December 2011, 08:34
sinni800 sinni800 is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 1
Default

Sorry for bringing up this thread again, but I am playing with buying one of those Hauppauge HD PVR thingies.

Which brings me to one important question: Does the Hauppauge driver expose a DirectShow source filter for usage with other programs than the Hauppauge Recorder? This would settle everything. If the same thing is not supported by LiveStream for some reason (which I can't think of one since DirectShow is universal and should be usable by all applications in the same way), then I'd say you will need to do the fixing some time in the future... If it doesn't even expose a DirectShow interface (come on! At least do it when the application is running. Every freaking recording device does it! I even once used a mixer table to input my games and output them to my TV AND to my TV card in my PC... But that was composite! It's Component and HDMI now! And no, I am not going to connect my PS3/XBOX through composite just for that... Maybe my Wii) Hauppauge will have to do some fixings. It can't be that hard to expose another stream to DirectShow. At least not on very fast computers.
Reply With Quote
  #34  
Old 14th December 2011, 11:14
mbaron's Avatar
mbaron mbaron is offline
Livestream Producer Support
 
Join Date: Dec 2010
Location: New York, NY
Posts: 1,726
Default

Judamacaby,

I've merged your question into a thread that already speaks of the Hauppauge PVR, please review the earlier comments.

Matt
Livestream Support
Reply With Quote
Reply

Tags
capture, card, certified device, chat, hauppage, hauppauge hd pvr, hauppauge hd pvr mac, live, xbox

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump