#1  
Old 26th November 2011, 20:48
TNinja TNinja is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 12
Default Procaster is not showing

Using Windows 7 64bit.

When I start Procaster, my desktop goes to old mode. That itself it not an issue.

Now lately when I start Procaster, it disables view and access to my miniprograms, and Procaster itself. I can't bring up it's window. I can't click on it. Bit it's still "there" somehow when I go Live. The window is visible when I play video on the location where Procaster is supposed to be.


What's up?
Reply With Quote
  #2  
Old 29th November 2011, 11:09
mbaron's Avatar
mbaron mbaron is offline
Livestream Producer Support
 
Join Date: Dec 2010
Location: New York, NY
Posts: 1,726
Default

TNinja,

Try changing the desktop scheme from within the Procaster preferences desktop menu. It sounds like your programs aren't being displayed correctly while in basic mode.

Matt
Livestream Support
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump