#1  
Old 11th January 2010, 23:44
uptake uptake is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 6
Default Quicktime Broadcaster, Livestream and iPhone

I can use Quicktime Broadcaster to appear in Livestream studio. I'd like to be able to stream to an iPhone with QT Broadcaster like I can using Procaster. Is there any way to do this? I've tried the 3G presets in QT Broadcaster, but none of them seems to work with iphone.livestream.com

Suggestions?
Reply With Quote
  #2  
Old 17th October 2010, 15:32
jeroendendunnen jeroendendunnen is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 2
Default

Also like to use my own encoding solution and send the mobile stream to livestream.com
Reply With Quote
  #3  
Old 17th October 2010, 15:45
cseeman cseeman is offline
Livestream Community Help
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 1,296
Default

Currently the only way I know of to stream to iOS devices is by using Procaster.

It might be worth requesting iOS support for third party encoders in the Feature Request forum.
Reply With Quote
  #4  
Old 14th October 2011, 16:08
blainehowerton blainehowerton is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 2
Default

I have setup up the quicktime broadcaster to send video to my livestream channel. It shows in QT Broadcaster that it is "Broadcasting" but nothing is showing up in my channel.

Is there something else I need to be doing or did I miss a step for livestream to recognize QT Broadcaster?

Our account is currently unverified.
Reply With Quote
  #5  
Old 14th October 2011, 16:17
jasonlive's Avatar
jasonlive jasonlive is offline
Livestream
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 1,395
Default

Quote:
Originally Posted by blainehowerton View Post
I have setup up the quicktime broadcaster to send video to my livestream channel. It shows in QT Broadcaster that it is "Broadcasting" but nothing is showing up in my channel.
You will need to have the following parameter in your filename to go live automatically:
&isAutoLive=true

Otherwise you would need to cue it from the Studio. Also, your stream should be at or below 500kbps. For reference, here is a link to our userguide:
http://www.livestream.com/userguide/...ith_Livestream

Best,
Jason
Reply With Quote
  #6  
Old 14th October 2011, 16:52
blainehowerton blainehowerton is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 2
Default

Thank you for your quick reply.

I have the "&isAutoLive=true" at the end of the filename. And my stream is around 400-450 kbits/s.

The problem I am having is livestream studio is not even recognizing quicktime broadcasters video stream.

It doesn't show up in my cameras tab.

Any thoughts?

Thank you in advance.
Reply With Quote
  #7  
Old 28th November 2011, 15:52
gracedyer gracedyer is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 3
Default

Add "&iphone=true"
Reply With Quote
Reply

Tags
iphone, procaster, quicktime

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump