#1  
Old 25th November 2011, 08:32
radiovilla radiovilla is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 1
Exclamation Audio / Stereo - audio problem!

Hi, sorry for my bad english..

I noticed a vast difference between mono and stereo sound of my procaster.
why in stereo sound is full of clicks (despite the low bit rate) and in mono mode instead is fluid?
I have the impression that it must change the buffer,
I tried with the file "procaster global.xml" I do not know what to adjust.

is very important for me to have a stereo audio stream:
I ask what is the more fluid settings (even at low quality) that does not click.

thank you!
Reply With Quote
  #2  
Old 25th November 2011, 16:54
mbaron's Avatar
mbaron mbaron is offline
Livestream Producer Support
 
Join Date: Dec 2010
Location: New York, NY
Posts: 1,726
Default

radiovilla,

Which version of Procaster are you running? You can find this by opening preferences and clicking the "i" at the top right-hand corner. There have been several improvements in regards to audio quality made in the latest beta version of Procaster, it is version 20.2.43 and is available for download here:

http://www.livestream.com/forum/showthread.php?t=7604

Matt
Livestream Support
Reply With Quote
Reply

Tags
audio, global, mono, stereo, xml

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump