Go Back   Livestream Forum > Support > Procaster Mac

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 15th September 2011, 12:48
umcom umcom is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 1
Default HELP! Starting procaster automatically begins camera playback

Planning on doing a webcast this afternoon, but whenever I start the procaster broadcast, it sends a "Play" signal via Firewire to the camera to play back the DV tape. I want to record both via Procaster, and record on DV, but the only way I can make this work is to remove the DV tape from the camera and only record via Procaster.

This does not happen when I use Wirecast, so I have to assume it's a Procaster issue.

Any ideas? The camera is a Sony DSR-570WS
Reply With Quote
  #2  
Old 20th September 2011, 10:47
coryfrans coryfrans is offline
Livestream Procaster Support
 
Join Date: May 2009
Posts: 865
Default

Quote:
Originally Posted by umcom View Post
Planning on doing a webcast this afternoon, but whenever I start the procaster broadcast, it sends a "Play" signal via Firewire to the camera to play back the DV tape. I want to record both via Procaster, and record on DV, but the only way I can make this work is to remove the DV tape from the camera and only record via Procaster.

This does not happen when I use Wirecast, so I have to assume it's a Procaster issue.

Any ideas? The camera is a Sony DSR-570WS
Sorry for the delay in getting back to you. We are going to investgate this issue. In the mean time it would help if you can provide us with the following information:
-Version of procaster
-specs of the computer you are streaming with

If you have any other questions relating to this issue, please don't hesitate to post on this thread.
Reply With Quote
Reply

Tags
camera, firewire, playback, start

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump