#1  
Old 31st October 2008, 20:01
I_am_cool I_am_cool is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 1
Default I want to broadcast my PC screen

Hello, I've tried using software named "Webcammax", but all I got in return was a very laggy stream of my PC screen. I want to be able to stream my PC screen into mogulus with little to no lag for viewers. Please help!
Reply With Quote
  #2  
Old 1st November 2008, 07:08
UnknownAX UnknownAX is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 24
Default

I personally do this quite often, and it's very easy. There's some lightweight software called VHScrCap that will do this for you.

http://www.hmelyoff.com/index.php?section=4

I'd also suggest streaming from Flash Media Encoder (look around for a tutorial... there's one somewhere on this site...) as it is MUCH faster than streaming from the studio is.
Reply With Quote
  #3  
Old 18th February 2009, 02:07
TrunkzJr TrunkzJr is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 137
Default

Quote:
Originally Posted by alexferri View Post
I am very excited to announce that ScreenCamera has doubled its video resolution from 320x240 to 640x480.

Another good news is that if you connect your webcam through ScreenCamera and your webcam supports 640x480 video resolution then you can have live video conversations at 640x480 even if your video conferencing software does not recognize the 640x480 resolution of your camera because ScreenCamera does and you will then use ScreenCamera on your video conferencing software and it will do the bridging for you.

So, check it out. I am sure you will like it:
http://www.pcwinsoft.com/screencamera/
http://www.pcwinsoft.com/screencamera/download.asp

Best Regards,
Alex Ferri
PCWinSoft Sstems Ltd
http://www.pcwinsoft.com/
Works with Vista, but not Vista x64. No good for me if I can't Install it.
Reply With Quote
  #4  
Old 15th March 2009, 02:53
TrunkzJr7 TrunkzJr7 is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 2
Default

Quote:
Originally Posted by alexferri View Post
I am very happy to announce that ScreenCamera now works with all Windows x64 editions including Vista-64.

Best,
Alex
Ahh thx I'll have to check it out now.
Reply With Quote
  #5  
Old 16th March 2009, 06:24
TrunkzJr7 TrunkzJr7 is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 2
Default

Purchased your Full Version, really enjoy it. Is it possible to get more then 30 FPS tho? I notice the Flash Media Encoder allows 60 but I think its being capped cause the screencamera only allows 30.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump