Go Back   Livestream Forum > Support > Procaster Windows

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #91  
Old 17th August 2011, 17:13
Anciteify Anciteify is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2011
Posts: 5
Angry Having problems with time thing?!

Everytime I record something from procaster I am recording in-game but my broadcast would stop at a random time and won't even tell me if it stoped I need help plz!
Reply With Quote
  #92  
Old 17th August 2011, 17:23
RonaldH RonaldH is offline
Livestream Procaster Support
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 401
Default

@Anciteify are you using the latest beta of procaster?
Reply With Quote
  #93  
Old 17th August 2011, 17:33
Anciteify Anciteify is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2011
Posts: 5
Default

Quote:
Originally Posted by RonaldH View Post
@Anciteify are you using the latest beta of procaster?
I downloaded the version that is on the main download page of Procaster?
Reply With Quote
  #94  
Old 17th August 2011, 17:36
RonaldH RonaldH is offline
Livestream Procaster Support
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 401
Default

Quote:
Originally Posted by Anciteify View Post
I downloaded the version that is on the main download page of Procaster?
Download the version located at this address http://www.livestream.com/forum/showthread.php?t=7604 it has game improvements that might have stopped your capture before, please try. If you still have problems report back.
Reply With Quote
  #95  
Old 17th August 2011, 17:39
Anciteify Anciteify is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2011
Posts: 5
Default

Quote:
Originally Posted by RonaldH View Post
Download the version located at this address http://www.livestream.com/forum/showthread.php?t=7604 it has game improvements that might have stopped your capture before, please try. If you still have problems report back.
Ok thx I don't really want my broadcast being off at random times when I'm recording a big event :P
Reply With Quote
  #96  
Old 17th August 2011, 17:52
RonaldH RonaldH is offline
Livestream Procaster Support
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 401
Default

Just out curiosity, which game are you trying to stream? or a multitude of games?
Reply With Quote
  #97  
Old 19th August 2011, 13:55
Anciteify Anciteify is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2011
Posts: 5
Angry

Quote:
Originally Posted by RonaldH View Post
Just out curiosity, which game are you trying to stream? or a multitude of games?
A game called Roblox but I'm having a problem again this time my videos are skipping?
Reply With Quote
  #98  
Old 19th August 2011, 14:16
coryfrans coryfrans is offline
Livestream Procaster Support
 
Join Date: May 2009
Posts: 865
Default

Quote:
Originally Posted by Anciteify View Post
A game called Roblox but I'm having a problem again this time my videos are skipping?
Hello,

We will need some information:

1- provide the results you recieve from www.speedtest.net
2- the specs of your computer (cpu, ram, etc)
3- a link to where one of your videos is skipping
Reply With Quote
  #99  
Old 25th August 2011, 10:57
Mihai_Joldes Mihai_Joldes is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 2
Thumbs up Problem solved

Quote:
Originally Posted by coryfrans View Post
Hello,

If you can, please download the latest beta version from the following link http://www.livestream.com/forum/showthread.php?t=7604

This beta has fixes for devices that were not supported in v20.2
Problem solved in the new beta.

Thank you.
Reply With Quote
  #100  
Old 26th August 2011, 11:45
Sapiens Sapiens is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2009
Location: Memphis, TN
Posts: 19
Default

Feature Request 1: An ignore list for running processes that shouldn't be hooked, or maybe just a list of processes that are automatically ignored. For example, I use ATI Tray Tools to allow custom settings for some games, and LiveStream will hook that instead of the game's executable.

Feature Request 2: An option to scale the in-game HUD and customize which information it displays. Currently it's much larger and displays more information than I'd like. Being able to shrink it and remove the unwanted information would be great.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump