#1  
Old 7th July 2011, 09:57
zaguriasu zaguriasu is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 2
Default Live Thumbnail API just showing livestream logo

I wrote a mod for my forum(http://clylla.com/forum) that goes through an array of several channels using channel information such as http://xzagsgameplaychannelx.api.cha...m/2.0/info.xml, and if a channel is live it populate a table with the title, description, viewers, a link to watch it, etc. I'm also trying to show a thumbnail preview for such channels using the documentation available at http://www.livestream.com/userguide/..._Thumbnail_API .

Unfortunately, it looks like only certain channels in my list actually have working thumbnails, the others are just showing the grayscale Livestream logo. For example, http://thumbnail.api.livestream.com/...fire_zaguriasu displays the proper thumbnail, while http://thumbnail.api.livestream.com/...ameplaychannel and does not.

Any idea what I'm missing here or is it just some kink in the Livestream stuff or what?
Reply With Quote
  #2  
Old 7th July 2011, 13:11
zaguriasu zaguriasu is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 2
Default

I'm not sure if this will help clarify anything or expedite any support, but here's my script, it's in PHP, I changed the extension so that it may be viewed.

http://clylla.com/upload/live_video2.txt

The lines pertaining to preview thumbnails are 43, 47, and 71. Sorry it's not the most easiest thing on the planet to read, I really only made it for myself.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump