#1  
Old 5th July 2011, 04:47
zerlino4 zerlino4 is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 3
Default "Grab Pro" doesn't record the TELEMEDIAL stream

Hi,

yesterday (July 4th) I used the stream recorder "Grab Pro"
(it's an "Orbit Downloader" plugin for iE only)
to record one hour of the kanaltelemedial1 Live stream from the
kanaltelemedial1 homepage...
http://telemedial.de/TELEMEDIAL_Livestream01.html

I stopped recording after 1 hour (as I did
dozens of times before).

Then I wanted to record the next (1 hour long) snippet,
and I started the stream again. But "Grab Pro" didn't
record the stream again!

The "Orbit Downloader" contains the "Grab Pro" plugin (for iE only).

I installed the "Orbit Downloader" package (OrbitSetup4.1.02.exe)
on my 2nd (Win7 2.5GHz) computer, and after rebooting the iE
did not record the stream, too.

Now there are two computers who cannot record the stream.

-Why fails "Grab Pro" at recording the stream?

Did the "livestream.com" admins change the stream protocol
with the aim of preventing users from stream recording?

Last edited by zerlino4; 5th July 2011 at 04:53.
Reply With Quote
  #2  
Old 5th July 2011, 11:34
Henry_live's Avatar
Henry_live Henry_live is offline
Livestream Producer Support
 
Join Date: Mar 2010
Location: New York
Posts: 640
Default

We do not support use of any downloaders or grabbers on the Livestream Platform.
__________________
-Henry
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump